Select Page

Diensten

PC Tune voert zijn diensten uit tegen een kleine betaling van €20,00 per uur exclusief materialen. De diensten die PC Tune uitvoert kunt u hieronder vinden. Staat er iets niet bij? Vraag gerust!

N

Opschonen

Het opschonen van u computer/laptop. Het herinstalleren van Windows, het opschonen van overbodige bestanden, van de andere bestanden kan een back-up gemaakt worden. Het sneller maken van u computer/laptop.

Onderdelen vervangen

Onderdelen vervangen in u computer. Mocht een onderdeel zoals, videokaart, werkgeheugen, harde schijf, etc. toe zijn aan vervanging kan ik dit vervangen.

q

Software problemen

Het oplossen van software problemen. Mochten er problemen zijn omtrent mail, internet, niet goed functionerende programma’s zou ik het probleem kunnen oplossen. Tevens zou ik ook internet en wachtwoord beveiliging kunnen aanbrengen op u laptop/computer.

Internet

Heeft u last van slecht internet in en rond u huis? Dan kan ik dit probleem voor u oplossen. Ik kan voor u nieuwe internet bekabeling aanleggen. Tevens kan ik ook kijken waar in huis een slechte wifi is en hier een oplossing voor bedenken.

Webhosting & Websites maken

Heeft u een eigen bedrijf en bent u toe aan een nieuwe website? Dan bent u bij mij aan het goede adres. Ik kan u helpen in het maken van websites en het verbeteren van u website. Tevens kan ik problemen oplossen rondom u eigen website. 

Materialen & Advies

Materialen voor computers (videokaarten, internetbekabeling, etc.) zijn bij mij te verkrijgen in overleg. Tevens kan ik ook van losse onderdelen een computer in elkaar zetten. Heeft u daarnaast advies nodig omtrent ICT, dan kan ik u verder helpen. Voor advies kunt u contact met mij opnemen, via het contactformulier.